Bărbații: malcișnikurile, fotbalul și berea.

Eh, fetele, făpturi romantice care mai cred în povești despre bărbații care vin cu un braț de flori și o desagă de cadouri de sărbători. Hai recunoașteți, așa este!

Pentru cei, pardon cele, care nu știu încă un mic, dar important detaliu despre bărbați – sunt 3 lucruri pentru care ei au o slăbiciune vădită, pînă și chiar după ce se îndrăgostesc/căsătoresc.

1. Fotbalul. Eu am întîlnit foarte puțini bărbați care să nu aibă o echipă de fotbal preferată, fie ea Real Madrid, Barcelona, Steaua București, Zimbru etc. Fotbalul pentru bărbați e un credo al vieții, un life style dacă vreți, un motiv care-i unește. E o stare de spirit care e euforie adevărată pentru ei. Așa -se simt ei bine!

2. Berea. Ce fel de fotbal fără bere? Înainte și după. Întebarea este doar: “cîtă bere “. Răspuns: cît încape!

3. Malcișnikurile. O adunare care are loc o dată pe săptămînă, de obicei vinerea sau sîmbăta, ca să fie deajuns timp pentru a reveni la o stare normală de a fi apt de muncă în ziua de luni. În grupuri mai mici sau mai mari. bărbații primesc plăcere de la aceste malcișnikuri unde fiecare are un cuvînt de spus despre pățaniile din săptămîna trecută.

Eu nu înțeleg de ce fetele mereu judecă aceste 3 lucruri la bărbați. Come on !

 

 

Oare fotbalul lor e mai în detriment decît shopping-ul?!

Oare berea este o dependență mai rea decît solarul și botox-ul?! 

Oare malcișnikurile sunt mai penibile decît devișnikurile cu bîrfe mondene?! Nu!

Fetelor, nu vă mai jeluiți că veți scrie cărți despre bărbați și neajunsurile lor în fostele relații, ei nu se plîng așa ca noi – ei trăiesc!

Încercați să dați libertate și timp personal și lor, pentru că ei tot au nevoie uneori de o vorbă “ca-ntre băieți”. Nu-i sîcîiți cu sunete de zeci de ori!

Și încercați să vizionați un meci de fotbal în doi, să vedeți starea lor, apropo, am mai spus asta – în așa momente e foarte convenabil să negociezi cu ei ceva!…

Dar cel mai bine, mergeți la un meci de fotbal adevărat, lăsați acasă fițele și învățați să strigați “Goooool” ! E un adevărat concert live care unește băieții și fetele!

Apropo, eu mîine, merg la fotbal!

Advertisements
This entry was posted in Poezie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s